לנועה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2001 | 19:29 | מאת: נטעלי

היי נועה מה שלומך? תודה על העידוד... את באמת חושבת שיש קשר שהיא שאלה אותי שאלות? אם היא היתה חושבת אליי משהו רע היא לא הייתה שואלת אותי שאלות? זה ככה אצלי תמיד אני מרגישה שמרגע שדברתי יחשבו אליי משהו רע לא יודעת למה??? והבעייה היותר קשה אני לא מצליחה לדבר אם אנשים בלי לפחד הכוונה אני תמיד קרה אלייהם מראה להם כאילו אני לא צריכה אותם וזה לא בגגלל שזה נכון להפך בגלל שאני מפחדת. את לא יודעת כמה שזה קשה לחיות כך. בקשר לפסיכולוגית הייתי , וגם אז הייתי דרך הקופה אני יעשה מעמצים את חושבת ל 3 וחצי חודש זה יעזור לי??? זה לא קצת מדיי זמן?חיבוקים ונשיקותתתתתתת ביייי

08/07/2001 | 19:37 | מאת: נועה

כן, אני חושבת שהיא שאלה אותך שאלות כי היא התעניינה בך בחזרה אחרי שאת פתחת איתה בשיחה וגילית בה התעיינות. אבל אני חושבת שזה באמת מאוד קשה לחיות כך, כשכל הזמן את חושבת שכל משפט שתגידי יביא לכך שיחשבו עליך משהו רע. לדעתי 3.5 חודשים זה בטוח יותר טוב מכלום, וחשוב מאוד מאוד שתקבלי איזושהי עזרה פנים-מול-פנים לפני הגיוס, גם אם זו תהיה עזרה קצרה. היא גם תוכל אולי לעזור לך להחליט אם לשרת קרוב או רחוק מהבית (נדמה לי שאת שאלת את זה כאן בעבר).

08/07/2001 | 19:45 | מאת: נטעלי

נכון שאלתי בקשר לבסיס אני באמת לא יודעת מיצד אחד בא לי לשרת רחוק מצד שני רק המחשבה כול היום להיות אם אנשים שבטוח לא יאהבו אותך משתקת כן זה מפחיד איפה את שירתת? ואייך זה מבחינה חברתית כמו תיכון? בת כמה את? לאחת כמוני מומלץ לדעתך רחוק או עדיף קרוב? ובכללל בא לי כבר לסיים תשירות באמת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית