"למכוערת"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2001 | 15:41 | מאת: דפנה

היי אני קראתי את תשובתך וכמעט ירדו לי דמעה גם מהכתבה הקודמת, את כלל וכלל לא צודקת,אני לצערי יפה כן, כן לצערי. בטח תשאלי למה לצערך? כי הייתי רוצה להיות מכוערת ושאני ירגיש טוב עם עצמי שהיו לי חברים ולא רק בניםן שמסתכלים אז מה? בינינו היופי פחות קובע האופי הרבה יותר לי אין חיים ואני כלל וכלל לא מתגעה ביופי שיש לי והבטחון העצמי שלי למטה למטה למטה מה תגידי על זה? ביי מחכה לתשובה? מסכימה איתי?

12/07/2001 | 18:45 | מאת: מכוערת

היי דפנה! בהמשך למה שכתבתי לך אתמול - אז כמו שאמרתי, אם את מרגישה רע עם עצמך למרות שאת יפה - אני לא יכולה להתווכח איתך. לפי מה שהבנתי ממך, את בטח חושבת שמסתכלים רק על היופי ולא על האישיות שלך וזה מדכא אותך. יופי עוזר בחיים - בוודאי. הרי אני, בתור לא יפה - מרגישה כל הזמן איך שחוסר היופי שלי דופק לי ת'חיים. אבל בטח יש בך עוד דברים שאנשים אוהבים. כמעט כל הבנים מסתכלים קודם כל על היופי, זה נכון. אבל מה עם בנות? אין לך חברות שאוהבות אותך בזכות האישיות שלך? ביי!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית