לשימרית דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2001 | 15:33 | מאת: דפנה

היי חבל אתמול הייתי ערה עד מאוחר , מה שלומך היום? אצלי משתפר . שמרית אני כול כך מזדהה איתך וכול כך מרגיע אותי לדעת שיש עוד אנשים כמוני, במצהי הנפשי אני אוומרת לצערי אני גם נראת מצון לגילי ונורא קשה לי אם חברה אני יחסית לבד לבד בנות אני כלל לא מסתדרת, אני גם סנובית טיפה לא בגלל המראה מה פתאום, בגלל שאני מפחדת שיזלזלו ביי כשאני יגלה את עצמי אני מעדיפה לא להתייחס אלייהם, אין לי חיים בגלל זה עם הייתי מכוערת אולי הכול היה נראה אחרת. אני שמחה שאת יכולה להבין אותי. התופעות שלי גם אלייך? זה יעבור לי? ומה לגבי הצבא אייך הסתדרת אם הבנות??? אווף אלוהים - לפעמים אנשים חושבים שליפים יש חיים מושלמים כלל וכלל לא ..... נמאס לי מהחיים האלה אני כול היום רק מתעסקת במה יחשבו אליי? ובטח חושבים שאני מוזרה או דפוקה... דיי עזרי לי????

08/07/2001 | 16:18 | מאת: שמרית

אהלן דפנה, בצבא הייתי מלאה יחסית, אז הבטחון העצמי שלי היה בתחתונים, זה היה מזמן נראה לי שלא היו לי בעיות מיוחדות עם הבנות, אולי הן "הציקו" (באופן חיובי)לי עם השיער, ואז היה לי לא נעים. למה את חושבת שאחרים חושבים שאת דפוקה?? ואם כן, אז הם לא מכירים אותך מספיק, או שהם דפוקים. וחוץ מזה מה אכפת לך תנסי להיות תמיד בסדר , . לפעמים גם נראה לנו שתמיד בוחנים אותנו אבל זה לא תמיד נכון, כי אנחנו יותר מידי מסתכלות עליהם. תכניסי לך לראש שאם את נריאת טוב, רוב הבנות יקנאו בך תמיד וכל תגובה שלהם ביקורתית, זה רק מהקנאה. עצתי לך, כדי לא להגיע למצבים האלה, לחייך כל הזמן (כשאת למשל מגיעה למקום חדש), כן להביט לצדדים (אם את מבינה מה אני אומרת), להתעניין באחרים. כך הם יראו שאת בן אדם נחמד , ופתוח ולא סנוב. למה התכוונת שאת פוחדת שיזלזלו בך כשתגלי את עצמך?

08/07/2001 | 16:26 | מאת: נטעלי

היי אני כאן בדיוק חבל הייתי רוצה שנתכתה בצאט? יתכוונתי לזלזור שיראו שאני ההפך מסנובית אחת שאפשר לדרוך אלייה ואז ינצלו כול דרך, מצחיק לומר שזה יכול לפולאל אנשים שנראים טוב אבל זה עובדה. ובאמת בנות מקנאות? אני צריכה להרגיש מעולה אם זה שאני נראת טוב מאוד? אפילו צריכה בטחון עצמי יותר ?אני בכלל לא רואה תיופי כמקור חיובי רק על מישהי אחרת אני רואה.

08/07/2001 | 16:44 | מאת: שמרית

רק רציתי לדעת שמדובר באותה אחת: דפנה=נטעלי. לצערי אני אהיה צריכה לסגור תיכף, תהיה פה יותר מאוחר?

08/07/2001 | 16:45 | מאת: נטעלי

כן אני מאוד רוצה לדבא איתך יש לך מושג מתאי תיהיא כאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית