לשימרית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2001 | 00:08 | מאת: דפנה

את סנובית אלייהם בגלל שאת מפחדת? ממשהו? או בגלל שאת יפה? וחברות שלך בטח גם הן מתיחסות אלייך פחות יפה לא? ובנות בכלל בטח לא אוהבות אותך בגלל שאת יפה זה נכון??? מחכה לתשובה

08/07/2001 | 02:11 | מאת: שמרית

הי דפנה, מקווה שאת עוד פה... אם אני מתנהגת כסנובית זה בגלל שאני סתם חסרת בטחון וכמו שכתבתי פוחדת שיגידו עלי דברים לא טובים או יותר נכון אני שונאת שבוחנים אותי וככה אני מרגישה. אז אני מעדיפה להתנהג כאילו כולם על ה... שלי וזהו. יש לי מספר מצומצם של חברות טובות והם מודעות לכך שאם הן הולכות איתי יתחילו איתן פחות (אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אני נשמעת לעצמי מגעילה) אבל כנראה הן רגילות , עובדה שהן חברות שלי הרבה שנים . במקומות עבודה אני נתקלת בקשיים ורמזו לי פעם (ממקור חיצוני) שזה בגלל המראה שלי והסנוביות או מסכה מסוימת שאני שמה על עצמי כדי לא להתקרב, אבל לא נראה לי שזה קשור לחיצוניות שלי אלה לצדדים המכוערים ביותר שבי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית