טריכוטילומניה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2001 | 21:31 | מאת: ששי

ד"ר אורן קפלן, שלום רב, האם אתה מכיר מטפלים באזור חיפה / קריות/ עמקים? אשמח בכל מקרה לשמוע עוד על היפנוזה, כדרך טיפולית. מתחושת בטן שלי , נדמה לי שיש הרבה מטענים שאולי ישתחררו אז ויעזרו בטיפול, אך יש לי חששות מההשפעה של ההיפנוזה.

07/07/2001 | 23:46 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ששי שלום ניתן לקרוא קצת לגבי היפנוזה בקישור הבא (לקראת הסיום): http://www.doctors.co.il/article/383 אין מה לחשוש מהטיפול בהיפנוזה. זה לא דומה למיתוסים בסרטים. אני לא מכיר מישהו מספיק אישית להמלצה באזור הצפון. פני לאגודה הישראלית להיפנוזה במייל ובקשי שם של מטפל מתאים. צייני שמדובר בטריכוטלימניה. [email protected] להתראות אורן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית