סובלת ממתח וחוסר שקט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2001 | 17:12 | מאת: הסובלת

שלום. מזה 10 חודשים אני סובלת ממתח וחוסר שקט. פניתי לכמה פסיכיאטרים . חלק מהם הגדיר את המצב כדיכאון. התרופות שקיבלתי לא עזרו לי. חלק מהם השפיעה עלי רע. חלק מהפסיכיאטרים הגדיר את המצב כחרדה. עכשיו אני נוטלת רק גלולות הרגעה,שלא מרגיעות אותי לגמרי. המתח משתק אותי. אני לא מתפקדת בבית .התנתקתי מהחברים והילדים. מי יעזור לי לצאת ממצב הזה.? הסובלת

07/07/2001 | 17:42 | מאת: ד"ר אורן קפלן

סובלת שלום האם במקביל הטיפול התרופתי היית גם במסגרת של טיפול פסיכולוגי? הן במצבים של דיכאון והן במצבים של חרדה יש חשיבות לטיפול בשיחות ושילובם עם טיפול תרופתי נכון עשוי לעזור לך יותר מכל אחד מהטיפולים לבדם. האם ישנם גורמים סביבתיים של לחץ שגרמו להתפתחות הבעיה? נסי לפרט יותר וננסה לענות לך. בברכה ד"ר אורן קפלן

08/07/2001 | 00:06 | מאת: הסובלת

שלום לא היתי בטיפול פסיכולוגי. באוגוסט לפני שנה טיפלתי בשני נכדים שלי בני שנה ושלוש. עבדתי קשה מאוד מבוקר עד הערב. הפסקתי לאכול ורזיתי. איפות יתרה גרם לי תמיד למתח וחוסר שקט פנימי. הפסיכיאטרים הבטכו לי שאני אצא מזה תוך חודש חודשיים מקסימום. אני מיואשת חסרת תקוה. נוסף לכך אני סובלת מכאבי בטן . כל בדיקות פיזיולוגיות תקינות. אני אבדתי תקוה עם אני אצא אי פעם מזה. אני מיואשת. הסובלת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית