ומה דעתכם על הכתבה הענקית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2001 | 13:35 | מאת: אמא של...

שפורסמה במעריב השבת.. בנושא כדורים נגד דיכאון...???? בעיקר....פרוזאק וסרוקסט......

07/07/2001 | 13:54 | מאת: אליאן

היי,אמא של..... כידוע שעניין הכדורים שנוי במחלוקת.... את יודעת, שלמשל לאנטיביוטיקה ישנם גם תופעות לוואי לא פחות חמורות? את יודעת שאחת מתופעות הלוואי של הריטלין זה הזיות? אפשר לדעת מראש האם לאדם אשר לוקח את הכדור לא יהיו לו תופעות לוואי ? הטעות היחידה היא שלא מיידעים את החולה בכל הסיכונים של התרופה וגם אז לא בטוח אם זה היה עוזר. אליאן

07/07/2001 | 14:10 | מאת: אמא של...

צודקתתתתתתתתתתתתתתתתת

07/07/2001 | 16:23 | מאת: יהודה

הטעות הראשונה שהם שולפים מהמותן כדורים בלי לחשוב מה עלול לקרות לאדם ואם בכלל הוא ישאר אדם אילו היו קצת יותר אכפתיים כל ענין התרופות היה מקבל זוית אחרת אולי טובה יותר וגם הרופאים היו יותר רצויים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית