כדורים נוגדי דכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/07/2001 | 01:29 | מאת: אור

נניח ובן אדם נוטל כדורים נוגדי דיכאון למרות שאינו סובל מדיכאון? האם זה יכול לגרום לנזק?

07/07/2001 | 03:17 | מאת: ןיןי

היי לפי דעתי הכדורים הללו משנים את הכימיה שבמוח הם מיתחברים איך שהוא לאיזשהו קולטן או מוליך עיצבי ש"מאמץ " אותם , ואם האדם לא בדיכאון יתכן שיגרמו לו תופעות היתנהגותיות , שלא מאפינות אותו .והוא יסבול מזה , ומצד שני ברגעי משבר ו הדיכאון אם מאבחנים נכון ,ולוקחים את הכדור המתאים ,יחולו שינוים בתיפקוד ,ובמצב הרוח .לטובה . ויוי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית