דפני... או...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/07/2001 | 00:27 | מאת: אורה

הגעתי לפגישה שלנו קצת באיחור הכנתי כבר את כוס הקפה שאני שותה לפני השינה (אני קצת מוזרה) בכל מקרה, ראיתי שהיית כאן קודם ואני מקווה שהיה לך יום טוב

06/07/2001 | 00:34 | מאת: דפני

היי אורה! את הגעת קצת באיחור, אני הקדמתי יותר מדי... אני מקווה שאת עדיין כאן! היה לי יום קצת לחוץ, אבל בסדר בסה"כ. אני במין תקופה כזו של המון שינויים בחיים, רובם חיוביים מבחינתי - אבל גם זה יכול להיות מלחיץ לפעמים. בכל מקרה, אין צורך לדאוג לי, אני חזקה מתמיד. ומה שלומך? מזמן לא שיתפת אותי במה שקורה. אני מכבדת את רצונך לשמור על הגבולות המתאימים לך, אבל חשוב לי שתדעי שאם את רוצה לחלוק חוויות, רגשות וסתם סיפורים מהחיים - אני כאן... שיהיה לילה טוב! דפני

06/07/2001 | 00:35 | מאת: Angel

...

06/07/2001 | 00:46 | מאת: אורה

לא שיתפתי בסיפורים כי לא יצא לנו להדבר ישירות בגדול, למרות שאין לי עבודה, התקופה הזאת מתחילה לגבש צורה יפה של מנוחה ןשל מודעות, וכך, בניגוד לכל חברי הסטודנטים אני די רגועה ושלווה, מה איתך? מה השתנה? מבחנים או דברים אחרים חשובים יותר? .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית