טריכוטילומניה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/07/2001 | 22:26 | מאת: ששי

מבקש לקבל המלצות לאפשרויות טיפול בטריכוטילומניה, ומטפלים באזור הצפון. השאירו את התשובה באתר.

06/07/2001 | 00:26 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ששי שלום הטיפול יכול להיות פסיכולוגי, בעיקר התנהגותי/קוגניטיבי. היפנוזה יכולה להיות יעילה. כמו כן ניתן לשלב טיפול תרופתי (בד"כ פרוזק וכד'). התופעה עלולה להיות עקשנית למדי וחשוב להבין גם את מקורותיה הנפשיים כדי להפיק טיפול התנהגותי יעיל. לצערי אני לא מכיר מתמחים באזור הצפון. ציין/י היכן בצפון ואנסה לברר. בברכה ד"ר אורן קפלן

06/07/2001 | 00:32 | מאת: אורה

אפשר לשמוע בקצרה על התופעה הזו?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית