למיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/07/2001 | 15:58 | מאת: פרח

קראתי את תשובתך תודה ממש ריגש אותי, אבל הקטע של המראה בשביל בחינה חיצונית לא משפיע אליי הכונה אני יודעת שאני לא מכוערת להפך אני נראת טוב, אבל זה לא אכפת לי הכי חשוב זה שלא יזלזלו ביי כמו תמיד והיה מנודה ?

04/07/2001 | 16:45 | מאת: מיה

היי פרח, כוונתי היא שתסתכלי במראה על מנת לשכנע את עצמך שאת טובה יותר מכל אחד אחר ולא בהקשר של מראה חיצוני. פשוט קל יותר לדבר אל עצמך בצורה זו. בהצלחה וכל טוב, מיה

04/07/2001 | 17:28 | מאת: ורד

אבל, אני לא מצליחה תחשבי שתמיד היתי לא מסןמפטת ורציתי מקודם להגיד לך לא בגלל המראה משהו ביי גורם לכך . חייב אחרת לא הייתי מרגישה שכולם לא אוהבים אותי. אני יודעת שאני דיי יחסית גורמת לזה בכך שאני קרה לאנשים ואז הם חושבים לצערי שאני איזה מין סנובית, ולא, לא אני ההפך מכך רק צריך להכיר אותי אבל אני לא נותת כי אני מפחדת שגם הם לא יסמפטו אותי יש לך עצה תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית