לאורה,אליאן,שרון,דפני ו...שתי אחותיי המקסימות בילי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2001 | 18:13 | מאת: Angel

מה שלומכן? אני מקווה שיומכן עבר נפלא כמו שלי. בכלל,דברים מתחילים להסתדר,נכון יפה? ג'קי-לך במיוחד,קראתי שקשה לך.אני לא אהיה הרבה על המחשב עכשיו.את מוזמנת להתקשר. תמיד בשבילך. אנג'ל

03/07/2001 | 19:43 | מאת: אורה

אהובתי, אווירת הנכאים ששררה בפורום בשבוע שעבר מתפוגגת לה אט אט להרגשתי, למרות שקראתי התכתבות פאסימית שלך משלשום אז מעניין אותי לדעת עד כמה מצבך יציב ועד כמה הוא מושפע משינויים סביבתיים ואני כותבת את זה רק כי אני יודעת שאת יכולה להתמודד עם התשובה אוהבת אותך המון

04/07/2001 | 20:01 | מאת: בילי

כיף לשמוע (לקרוא) אותך מאושרת ואופטימית. אינשאללה שיהיה ככה עוד הרבה ימים , שבועות , חודשים ושנים..... אוהבת בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית