לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2001 | 18:09 | מאת: Angel

היי טלי, קראתי את הודעתך באיי סי קיו והשבתי עליה. מצטרפת אלייך לאמירת ה"אמן" אני מקווה ששלומך טוב והכל בסדר איתך. רציתי רק להוסיף, טלי,אל תדאגי.אני לא אוותר.את יודעת שאני לא אוותר ויהי מה.כנראה שאם הייתי וותרנית,כבר מזמן היית נפטרת ממני. ותודה שגם את מעולם לא וויתרת,ולא מוותרת. ;) ובנימה אופטימית זו,אני אפרוש.נמאס לי מהמחשב.לא יכולה כבר לשבת מולו ו...יאללה לעבודה... אנג'ל.

04/07/2001 | 22:23 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל היי, צר לי אך האיסיקיו שלי משום מה דפוק, ולא מצליח להיפתח, וכך גם לא לקבל הודעות חדשות. אני מקווה לפתור את הבעיה במהירות. תרגישי טוב! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית