חרדה!!! מישהו יכול לעזור לי דחוף?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2001 | 13:48 | מאת: נועה

אני בחרדה כרגע וצריכה עזרה כי אני חייבת לעשות עכשיו משהו שהוא מושא-החרדה שלי. תקראו בתשובה שלי לאיציק (כותרת: "לניר"). HELP!!!

03/07/2001 | 14:30 | מאת: שחר

ממה את חרדה כל כך נועה ?

03/07/2001 | 14:53 | מאת: נועה

שחר! תודה! סוף סוף מישהו עונה לי. אני לא יודעת אם את/ה בחור/ה. אני סובלת מחרדה, בהתרכזה סביב דירה שעברתי לגור בה לפני שנה. כל השנה סבלתי, ולפני חודשיים התחלתי לקחת סרוקסט, לפני שלושה שבועות הלכתי לבקר את אמא שלי ולא יכולתי לחזור יותר לדירה. אז פשוט נשארתי אצל אמא שלי. עכשיו בעל-הבית - שהפחד ממנווו היה אחד ממוקדי החרדה - השאיר לי הודעה בדירה (אני בעבודה כרגע ובודקת שיחות) ושאל מה קורה איתי ואיפה אני. בינתיים, בין כל ההודעות ההיסטריות שלי כאן בפורום בשעה האחרונה, החזרתי לו צלצול וזה עבר בסדר האמת. הוא אמר שהוא דאג לי כי לא ראו אותי (הוא וכל הילדים הנשואים שלו גרים בבניין) ואני אמרתי לו שעזבתי, ושאם הוא יכול שיפרסם את הדירה ויודיע לי כשימצא מישהו ואני אוציא את הדברים (החוזה שלי הוא עד סוף אוגוסט). הוא היה קצת אנטיפט אבל אמר בסדר. יותר טוב מזה לא יכולתי לבקש. כל השנה רציתי לעזוב וכל-כך פחדתי ממנו שלא יכולתי להגיד. אני לא יודעת למה אני עדיין היסטורית, זה עבר בסדר וזה נגמר. אבל אני היסטרית, זה כל-כך משמעותי והפך לעניין כל-כך גדול וענק בשנה האחרונה שזה לא יאמן שדיברתי איתו שלוש דקות בטלפון ובזה זה נגמר. אני חייבת עכשיו לדבר עם מישהו. בבקשה תענה/י לי! כבר גמרתי לעבוד אבל אני לא מסוגלת לנסוע הביתה (לאמא שלי), אני מרותקת לכסא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית