ניר!!! אתה כאן?!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2001 | 12:48 | מאת: נועה

אני מקווה שכן, אני צריכה עזרה דחוף. (לא היסטרי, אבל קצת). חבל שלא תפסנו אחד את השני אתמול. כרגע צץ לי פתאום משהו רע שאני חייבת לדבר עליו.

03/07/2001 | 13:06 | מאת: איציק

מה קרה נועה, אולי אני יכול לעזור לך ?

03/07/2001 | 13:26 | מאת: נועה

איציק תודה. אני סובלת מחרדות כבר שנה ולוקחת סרוקסט חודשיים וחצי, ומצבי באופן כללי די מאוזן. החרדה שלי הייתה סביב דירה שגרתי בה, ובעקבות הכדורים פשוט עזבתי את הדירה וחזרתי לאמא שלי. כרגע טילפן אלי בעל-הבית והשאיר לי הודעה של "איפה את, לא ראיתי אותך כבר הרבה זמן". אני צריכה לטלפן אליו בחזרה ולהתמודד עם זה ואני בהיסטריה. אתה מבין בחרדות? אתה יכול לעזור לי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית