אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/07/2001 | 02:46 | מאת: טלי וינברגר

אביב יקרה, אני מקווה שאת בסדר, ורק רציתי לשלוח ד"ש חם! השארתי לך תשובה באי סי קיו. החזיקי מעמד... אני כאן. טלי פרידמן

03/07/2001 | 05:54 | מאת: אביב

היי טוש, בוקר טוב.. אני בסדר עכשיו, כשהלילה עבר, היה לילה קשה כצפוי, אבל אני מחזיקה מעמד, אני שורדת. מצטערת שאני קצת מקשה על החיים כרגע, גם לי לא קל, אבל זאת תקופה של מאבקים ומלחמות בהרבה חזיתות והיא תעבור, והמעגל הזה ישבר, ותבוא תקופה טובה יותר של כוחות מתי שהוא, חייבת לבוא, ואם לא תבוא לבד - נביא אותה, עוד נחשוב על דרך. זוכרת את החיוך שהזכרת לי בסופשבוע שעבר ? שנראה ככה :-) ? אני לא שכחתי אותו אף פעם, וגם לא את הימים הטובים שנלוו אליו, הוא היה אצלי, והוא עוד יהיה אצלי. אולי יקח לו קצת יותר זמן לחזור ממה שחשבנו וקיווינו, אבל בסוף לא תהיה לו ברירה אחרת והוא יחזור. תודה שאת כאן. איזה מזל שאת כאן. אוהבת ושלך לתמיד אביב.

03/07/2001 | 07:39 | מאת: אורה

שלחתי לך אי מייל שולחת לך בחזרה את השקים ששלחת לי בשבוע שעבר אמנם השתמשתי בחלק מהתוכן אבל המלאי, מסתבר, מתחדש מעצמו אז המון אופטימיות, ושמחה ואושר וחיבוקים וגם בהצלחה תושיטי את הידיים לתפוס הם בזריקה בדרך אלייך

03/07/2001 | 07:40 | מאת: דפני

אני רואה שקשה לך מאוד. קשה, וכואב, ומתיש. יש תקופות כאלו, שכנראה חייבים לעבור. שהטכניקה במלחמה בהן היא שונה: לא "נכנסים בזה" בכל הכוח, לא מזנקים לריצת ספרינט, לא מנסים להתעלם מהכאב... אבל גם לא מתייאשים, ולא מוותרים. נאחזים חזק באנשים האוהבים, שואבים כוחות ותקווה מהחברים, מקבלים אורך נשימה מהדואגים לך, נושמים עמוק... וזוכרים שזה יעבור בסוף. אביב שלי, עברת דברים קשים בהרבה וניצחת ב-ג-ד-ו-ל! אני יודעת שתוכלי לנצח גם הפעם. אני כאן להזכיר לך את כוחך, ברגעים שאת כואבת מכדי לזכור בעצמך. אני כאן לחבק אותך, ברגעים שאת מרגישה כל כך לבד. אני כאן לתת לך אויר, ברגעים בהם את מרגישה שאת נחנקת... ואני אהיה כאן גם כשתצאי מהמשבר, עייפה אך גאה בניצחונך - ואשמור על שלוות מנוחתך. אביב יקרה, יש לי המון אהבה בשבילך, שהדף הזה צר מלהכיל. כתבתי לך ביתר פירוט באייסיקיו, בהרבה חלקים שמצטרפים בסוף לאחד שלם ונפלא... כמו הרסיסים שלך, שאת אוספת עכשיו בעמל. אני אוהבת אותך, אני דואגת לך, אני חושבת עלייך המון... ואני מחכה לך, עם חיוך המוכן לך תמיד, עם חיבוק שהכנתי במיוחד בשבילך, ועם ים של אהבה אלייך. שלך תמיד, דפני.

03/07/2001 | 22:21 | מאת: אביב

טלי.. התרסקתי.. השארתי לך הודעה באיסיקיו.

04/07/2001 | 22:26 | מאת: טלי וינברגר

היי, רק רציתי לומר: "יחד, כל הדרך..." (אם את מכירה את השיר, אני חושבת שהגבעטרון שרים את זה...את גם יכולהלזמזם אותו...) חיזקי ואימצי, אל תשכחי לעדכן! להשתמע, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית