לפורום - על העזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2001 | 23:45 | מאת: האלמונית

שלום לכולם. משהו ראה אתמול סרט בערוץ 8 על אישה עם הפרעה התופסת את גופה כמעוות? הסרט היה טוב, התפעלתי מהצורה בה היא חשפה את עצמה וגם כיצד היא השתקמה. הקיצר- מאד אהבתי את הצבעים של השיער שלה. היום הלכתי להסתפר (וזה כואב מאד אצלי כי יש לי טריכוטילומניה) ו- סיפורתי לספר שראיתי סרט על משהי שכל עונה צבע השיער שלה מתחלף. הספר אמר לי - מה הבעייה? תעשי שטיפה. ובכן - עשיתי לצבע אדום!!! זה יצא מאד נחמד וזורח. גורם לי להרגיש קצת יותר צעירה (אני בת 30, ולאחרונה חשה כבת 60 כך שיש שיפור). רציתי לשתף אתכם בכמה רגעים של כיף, התגובה הנדהמת של אמי, הפרגון של חברי לעבודה. שאני אצבע את השיער לאדום? מוזר. אבל נחמד! האלמונית עם כמה רגעים טובים של בריחה מהסיוט

02/07/2001 | 23:55 | מאת: אורה

כל הכבוד. אכן כיף להתרענן בתסרוקת חדשה, אולי תעשי עוד שינויים בחיים שלך שיגרמו לך להרגיש צעירה (קחי בייבי-סיטר פעם בשבוע ולכי לחוג מעניין) המותרות שלי למשל הם שעורי יוגה, אבל לו יכולתי הייתי עושה גם שעורי פיתוח קול ושעורי פסנתר והיד עוד נטויה, כמו שנאמר

03/07/2001 | 18:55 | מאת: הלית

לאלמונית, כל הכבוד! תחשבי על זה: אולי זו תחילתה של דרך מופלאה, שתביא בעקבותיה אומץ, חשק והעזה לשנות עוד ועוד דברים ומי יודע, אולי גם לעשות דברים שפעם נראו לך מוגזמים, מטורפים וכאלה. בסך הכל גם מסע של אלפי קילומטרים תמיד מתחיל בצעד אחד. אז קדימה, לעבודה, ושיהיה לך המון כייף ודרך צלחה במסע המרגש. לכי על זה! הלית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית