מציק נורא!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2001 | 19:04 | מאת: dreamer

אני אישה בת 31. ארבעת השנים האחרונות היו גדושות מתחים, צער ודאגות. אני במתח נפשי עצום שמתבטה במחשבות עמוקות וטורדניות. כלפי חוץ אני נראית שלוה ורגועה אך רק מכיון שהמחשבות יונקות ממני את כל האנרגיה. יש לי תופעה, של קפיצת שרירים,(ששריר מפרפר ומפרכס), בעיקר בעין השמאלית ובכף רגל שמאל.הרעידות יכולות להמשיך כך רוב שעות היום עד שהשריר בכף הרגל נתפס וכף הרגל כאילו מתקפלת לשניים, וזה כואב ומקפיץ ומעל לכל, לא משתחרר מהר. רק עמידה על האצבאות בתוך מים חמים עוזרת לי לשחררו. שאלתי היא קודם כל מה דעתך על כל התופעה , והאם ישנו טיפול מונע? נ.ב. התופעה הולכת ומחמירה. בתודה מראש החולמת

02/07/2001 | 19:42 | מאת: דר' עמי אבני

לחולמת שלום האמת שאיני יודע - בדרך כלל נוירולגים עוסקים בעסקי קפיצות עם זאת - מה דעתך לטפל במה שאת מתארת כשורש הבעיה ולאו דווקא בסימפטום בהצלחה עמי

02/07/2001 | 20:47 | מאת: <>אור<>

הכול מהמתח המתח אצלך מצטבר !!!! מנסיון תתחילי לעשות ספורט ריצה או משהו על מנת לפרק תמתח שהצטבר אצלך בגוף אולי גם טיפול ב נוגדי דכאון "אור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית