לצוות המקצועי !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2001 | 06:20 | מאת: אליאן

בוקר טוב, האם יתכן מצב בו למטופל אשר מקבל פסיכוטרפיה פעם בשבוע,יש בעיה בעיבוד התכנים אשר עולים במהלך הטיפול... ואם כן איך מתמודדים עם זה ? והאם שינוי של פעם בשבועיים יכול לעזור ?

02/07/2001 | 06:26 | מאת: Angel

...

02/07/2001 | 06:41 | מאת: אליאן

ומה שלומך הבוקר ? ובטח תשאלי לשלומי...:-) אז אומר - אצלי הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה....

02/07/2001 | 08:50 | מאת: טלי וינברגר

אליאן בוקר טוב, שאלתך לא ברורה עד הסוף. אולי תפרטי לגבי בעיית עיבוד התכנים? מה זה אומר? מה זה מרגיש? יום טוב, טלי פרידמן

02/07/2001 | 09:21 | מאת: לרוז

היי טלי הכוונה היא שעולים כל מיני דברים במהלך השיחה...ואז כשהולכים חושבים על הדברים ובשיחה הבאה עולים דברים אחרים אשר מזיזים הצידה את הדברים שמדברים עליהם שבוע קודם. וישנה מן תחושה של משהו לא גמור ! או שאין רצף,המשכיות... או שאולי מגלים פתאום כל כך הרבה דברים וזה יוצר עומס ובלבול!

02/07/2001 | 19:51 | מאת: דר' עמי אבני

אליאן שלום כן בהחלט שוה לבדוק מה הקושי עם המטפל שם לעתים לומדים הרבה לעתים מעבר לפעמיים בשבוע עשוי לעזור בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית