לבילי ואנג'ל . . .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2001 | 01:21 | מאת: Jacki

עכשיו ראיתי כמה דפים פספסתי :-))) הלכתי עכשיו איזה שניים-שלושה עמודים אחורה וראיתי שיש לי שתי אחיות גדולות! יייישששש!!!!!!! אז זה משתלם להיות קטן פה הא? יש פריווילגיות, הטבות, מגניב לי!!! אז מה שלומכן? וכמובן, מה שלום כולם? ביי בינתיים.

02/07/2001 | 18:26 | מאת: בילי

סוף סוף שומעים ממך. האבידה נמצאה. קצת דאגתי אם לומר את האמת, בגלל שבפעם האחרונה כתבת לי שאת מפחדת כי אבא שלך נוסע ותצטרכי להשאר עם אמא שלך לבד. אז איך זה עובר ? שלומי בסדר. קצת עייפה , ועסוקה מאז שחזרתי לעבודה. אני אשלח לך מייל בקרוב. שלך אחותך בילי

02/07/2001 | 18:45 | מאת: Jacki

כ"כ הרבה אחיות... איזה כיף להרגיש ככה... בקשר לאמא שלי, זה די מורכב, אני די התפרקתי לגורמים, הרגשתי שאני מתה לברוח מהבית, או בכלל! הייתי אמורה לומר לה משהו בקשר לפסיכולוגית שלי (זה היה מחובתי) ואז זה יצר שיחה כזו, ולהפתעתי לא על הקשר בינינו אלא על מה שאמרתי לה... ואני די לא יודעת, אבא שלי התקשר מחו"ל ואמרתי לאחותי שתגיד לו שאני לא בבית, כי אני לא הכי רוצה לדבר איתו. זה עניין אחר בכלל. בכל אופן, כן, אני חיה... מה אפשר לעשות...? אז אוהבת אותך, אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית