נטע לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2001 | 00:12 | מאת: Angel

משום מה הכל התבלבל לי פה. תשמעי,כל העניין הוא שאת מבינה שאת מפחדת מדחייה,מפחדת אפילו מהלגלוג הכי קטן,מכך שתעשי משהו שיראה מטופש ויצחקו עלייך. אבל זה דבר שחייבים לעצום את העיניים ולהזרק למים איתו.זה לא משתנה ככה פתאום. לי מהרבה בחינות התאים להיות בבסיס סגור,וגם לי זה הועיל בתחילה מבחינה חברתית.אבל תקחי בחשבון שאם את אדם שמאוד זקוק לשעות התבודדות ופרטיות,אז עדיף לך בסיס פתוח. ובכלל יש הרבה יתרונות חברתיים לבסיס פתוח... אני שרתתי בסגור,ועכשיו אני בפתוח. מבחינה חברתית,היה לי די בסדר בשניהם.

02/07/2001 | 00:14 | מאת: נטע לי

אני לא יודעת אני נורא מבולבלת עדיין לא החלטתי את חושבת שיש הבדל מתיכון לצבא מבחינה חברתית?

02/07/2001 | 00:17 | מאת: Angel

יש אבל לא ערכתי מחקר חברתי שוב,את מחפשת תשובה חד משמעית ואין כזו זה לא נורא משנה אם האנשים יהיו שונים,הרי את מפחדת מדחייה לא? זה אומר שאת פוסלת את האנשים עוד לפני שאת מכירה אותם בכלל!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית