לאנגל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2001 | 23:47 | מאת: נטע לי

אנגל זוכרת אותי התכתבתי פעם עם אביב ואמרת שתעזרי לי בקשר לגיוס זוכרת? יש לי בקשה מימך לפני זה תוכלי לקרוא מה כתבתי ליעל ולעזור לי בעצתך?

01/07/2001 | 23:53 | מאת: Angel

זוכרת,בטח זוכרת אין על זה תשובה גם אני הייתי בלתי נשמעת בתיכון.מחוץ למסגרת הזו שנקראת ביה"ס הייתי די בולטת.הייתי מדריכה ורכזת הדרכה,אבל בעקרון גם שם הייתה לי את אותה בעיה עם בני גילי. אני לא יכולה לתת לך פתרון. אולי קצת לתת עצות שימושיות ותו לא.

01/07/2001 | 23:58 | מאת: נטע לי

איזה בעיות כמו מה? היה לי קשה נכון? בטוח אנגל, אני כול כך מפחדת בגלל שהייתי כזו לך בטח היו בתיכון חברות לי לא רק אחת אני מרגישה רע שכולם שונאים אותי שמשהו ביי לא בסדר האם את חושבת שדברים משתנים מתיכון לצבא? או אותו דבר? תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית