דניאל?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2001 | 20:07 | מאת: yael

הי דניאל, זו שוב אני,יעל. אני קוראת כמעט את כל מה שהאחרים כותבים,שואלים,עונים, לפעמים בא לי קצת להתערב לחזק,לשאול בעצמי, אני אפילו מתחילה לכתוב מספר שורות ומתייאשת, מה כבר לי יש לחדש? ומה עם הבעיות וההתחבטויות שלי עצמי ? אגואיסטית ? צר לי שאנו מפספסים האחד את השניה, מה גם שאינני מפגינה נוכחות בכל פעם שאני נכנסת לפורום. עומדת מהצד וזוכה "להצצה" אל תוך נבכי לב וצרות של אחרים, מנסה לגמד את הבעיות שלי לנוכח הדברים שאני קוראת, שוב אגואיסטי מצידי ? ומי בכלל קובע של מי הבעיות קשות יותר ? מצפה למפגש מוחות/לבבות יעל

01/07/2001 | 20:55 | מאת: yael

o.k אז כנראה שאתה לא זמין כרגע, חייבת ללכת הביתה. בעצם, לא כל כך חייבת, כי הרי אני גרה לבד ואף אחד לא מחכה לי שם, חוץ מכלים בכיור של שלושה ימים......... ושוב פעם ארדם לי אל תוך הטלויזיה ........ ערב טוב/לילה טוב יעל

01/07/2001 | 20:59 | מאת: Angel

אני אמנם לא דניאל... אבל אני יכולה אם בא לך. כלומר,לא להיות דניאל להיות אני עד כמה שזה משעשע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית