זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2001 | 15:37 | מאת: אנג'ל

שלום, אני מקוה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. אני בחורה בת 23, בן זוגי ואני יוצאים כשלושה חודשים. לפני כשבועיים קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה, ולאחר מכן פעמיים נוספות במהלך השבועיים אתמול סירבתי לקים יחסי מין וחברי טען שאני מקפחת אותו מינית. הסירוב שלי נובע מכך שאיני נהנהת מקיום יחסי מין (בכלל) ובדרך כלל אני עושה זאת בשביל לרצות את בן זוגי (גם עם חברים קודמים). בניגוד למה שחברי חושב אין זה אומר שאיני אוהבת אותו. שאלתי היא, האם זה בסדר שאיני רוצה לשכב אם חברי בתדירות גבוהה יותר, אף על פי שאני אוהבת אותו, או שמא אני צריכה לבדוק את עצמי? איך אגרום לחברי להבין שאני אוהבת אותו גם אם איני רוצה לקיים יחסי מין כל יומיים? תודה

01/07/2001 | 16:19 | מאת: dugi

לדעתי את צריכה לבדוק את עצמך אני לא יודע למי צריך לפנות (אולי סקסולוגית או לרופאת נשים) אבל למה שבחורה צעירה כמוך לא תהנה מאחת ההנאות שיש בחיים סקס צריך להיות כיף ולא עונש. כדאי לך לבדוק את עצמך זה ישתלם לך בעתיד לעיתים מדובר בבעיה פיזית כמו יובש בנרתיק ולעיתים בבעיה פסיכולוגית כמו חינוך נוקשה לגבי מיניות. בהצלחה ואיחולי הרבה שנות הנאה ממין דוגי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית