תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2001 | 12:16 | מאת: ע

שלום רב, יש לי 2 שאלות: 1.לקחתי פריזמה במשך שלוש שנים והפסקתי לפני כ- 8 חודשים. כעת אני רוצה לחזור להשתמש. שאלתי היא: האם האפקטיביות תהיה אותו הדבר או תפחת? (זה מה שאמרה לי הרופאה הכללית) 2. אני לוקחת קלונקס מזה חודש, אך בתדירות נמוכה (אחת לשבוע בערך), האם יש השפעה לרעה באם אקח את הפריזמה באופן תדיר, עם השימוש של קלונקס (בתדירות נמוכה כפי שתארתי)? תודה רבה מראש. ע'

01/07/2001 | 14:33 | מאת: פרופ"-"אור

תבדקי טוב טוב על הקלונקס זה פצצת זמן

03/07/2001 | 12:26 | מאת: ע'

למה אתה מתכוון זו פצצת זמן?????

01/07/2001 | 15:13 | מאת: דר' עמי אבני

ע שלום לרוב יעילות נותרת דומה לעתים משתנה לטוב או לרע קלונקס בתדירות נמוכה לא אמור להזיק אם ניתן להשאיר אותו כך אבל יש שאלה למה צריך אותו בכלל לא לקחת קבוע - עלול למכר אני נגד נטילת תרופות לא תוך שתוף רופא בברכה עמי

01/07/2001 | 19:29 | מאת: פרופ"-"אור9דר אבני

תגיד יש כדורי הרגעה שלא ממכרים למשל האם אתה מכיר את " אוטרקס" או סורבון והאם נכון שגם סרוקסט יש תופעות גמילה???????תודה

03/07/2001 | 12:28 | מאת: ע'

זאת אומרת שלא יהיו תגובות בין-תרופתיות בין פריזמה לקלונקס? תודה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית