לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2001 | 23:38 | מאת: נטע לי

היי לך מה שלומך כתבתי לך מכתב אבל כנראה שלא ענית לי כי לא ראית, או שלא רצית לענות לי בכול מקרה, אם את רוצה להמשיך להתכתב על כול נושא אני ישמח על תגובה ב ביי

01/07/2001 | 05:08 | מאת: אביב

בוקר טוב, מצטערת, אני לא יכולה להתכתב כרגע עם אף אחד, אם תסתכלי קצת סביב, תראי שהשם שלי נעלם מהפורום בימים האחרונים, אני עוברת תקופה קצת קשה ומתנתקת מכאן לכמה ימים כדי לאסוף כוחות. רק לא רציתי שתחשבי שזה בגללך, היה חשוב לי להבהיר שזאת אני, ושאני לא מגיבה כרגע לא רק לך, אלא לאף אחד אחר. אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית