לטלי מנועה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2001 | 22:44 | מאת: נועה

היי טלי התכתבנו דרך המייל. שלחתי אלייך שני מיילים שכפי הנראה לא הגיעו אלייך משום שלא קיבלתי כל תגובה ממך. אנא הגיבי כאן אם קיבלת את תשובותי לשאלותייך - לגבי מקום מגוריי, העדפותיי פסוכולוג/ית בנושא טיפול והיכן . ממתינה בקוצר רוח. ותודה שוב. נועה

30/06/2001 | 23:08 | מאת: נועה

נועה שלום, גם אני נועה, אז אני אקרא לעצמי נועה ח' (ח=חרדות). אבל אם ביקורך באתר פה הוא חד-פעמי אז רק תגידי, כדי שאני אוכל להוריד את ה- ח' (זאת לא אות כל-כך יפה).

30/06/2001 | 23:51 | מאת: טלי וינברגר

נועה שלום רב, ככל הנראה לא קיבלתי את האימיילים. שלחי שוב, ואתייחס. אגב, יש לי כתובת אימייל חדשה" [email protected] בברכה, טלי פרידמן

01/07/2001 | 10:18 | מאת: נועה34

לטלי שלום תודה רבה, אשלח שוב. לנועה - תודה גם לך, וסליחה. אני נכנסת לכאן מעט מאוד. את יכולה להוריד את הח' אין בעיה. אם אכנס אכנס ב- נועה 34 להתראות ובריאות.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית