למה הבחורה מתנהגת אלי כמו לכלב ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2001 | 13:39 | מאת: אור

אני יוצא עם בחורה שאני מעונין בה. הבעיה היא שהיא לוקחת אותי כמובן מאליו ומתנהגת אלי כמו כלב. אני לא יודע אם עלי להמשיך לחזר אחריה ,או להבין שהיא לא מעונינת(למרות שידוע לי מידיד משותף שהיא מעונינת) בתודה אור

30/06/2001 | 14:07 | מאת: פרופ"-"אור

רק שלא יחשבו שזה אני כי אני הייתי פותח לה תתחת.........אז תפסיק להשפיל את עצמך וקח אותה גם כמובן מאילו ואם לא אז שתחפש מי ..........."""אור

30/06/2001 | 15:54 | מאת: adi

אור, המלצה חמה: תגיד לה שאתה לא מעוניין בה!!!!! עדי

01/07/2001 | 01:01 | מאת: אביטל

לאור יכול להיות שאתה שוגה במחשבותיך ןחושב שהיא מתנהגת אליך ככה כשהיא לא באמת מתנהגת ככה או מתכוונת יכול להיות שנפגעת בעבר והרגשת שמתייחסים אליך שלא כראוי ולכן קיימות בך תחושות כאלה גם עכשיו אז תנסה לברר אם המחשבות שלך הם באמת נכונות האם יש לך אירוע ספציפי שאתה יכול לספר עליו ומה הכוונה בכלל לכלב ? מה ההבדל בין התייחסות לכלב או לבן אדם ? האם אתה חושב שכלב נחות יותר מבן אדם ? מה שאני מנסה לומר שהחשיבה שלך היא זו שקובעת מה שאתה חושב על עצמך ישפיע על הרגשתך הדרך בה אתה מפרש דברים ואם אתה בוחר לחוש שמתייחסים אליך כמו אל כלב זה מה שתרגיש אביטל

01/07/2001 | 09:42 | מאת: ש.

אז תתנהג כמו כלב כי כלב כשבורחים ממנו הוא רודף, כשרודפים אחריו הוא בורח. ונראה אם לא תתנהג אליך אחרת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית