בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2001 | 05:37 | מאת: Angel

ושוב רק אני ערה בשעות המוזרות...

30/06/2001 | 08:06 | מאת: האלמונית

לא ולא - הבן שלי העיר אותי בחמש. אחר כך הוא הסתובב עם מברשת שיניים בפה כמו עם מקטרת (יש לו שן אחת). בכל אופן - שיהיה לך יום מאושר

30/06/2001 | 10:20 | מאת: Angel

איזה חומד ותודה, יום טוב גם לך

30/06/2001 | 08:37 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל, אני מקווה שמה שקיבלת עוזר לך, ושאת מרגישה יותר טוב. עוד שבוע ואת כבר גם לא תיהי לבד (כמובן שיש לזה פלוסים ומינוסים...אבל כרגע זה נראה לי דווקא שטוב שהם יחזרו). תעבירי את השבת במנוחה, המון שתיה, והתחזקות. אני באמת מאחלת לך שתעבור שבת שקטה, רגועה, נעימה ומבריאה. ושזה ימשיך גם בהמשך השבוע. שלך, טלי

30/06/2001 | 08:42 | מאת: Angel

טלי יקרה, קודם כל תודה רבה. האמת שאני ישנה רוב היום.כבר אין לי שעות.אני קמה וחוזרת לישון, ושוב קמה ומסתובבת בחוסר מעש. אני מאמינה שזה עוזר ושהמצב משתפר. אולי טוב שהם יחזרו ,אולי לא גמלתי בליבי לא להתעמת איתם על מה קרה(ואת יודעת).אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה.הפסד שלה,אף על פי שגם שלי. אז שתהיה לך שבת נעימה תרגישי טוב ותודה על הדאגה והתמיכה אנג'ל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית