ניר!!! אני מצטערת!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2001 | 10:28 | מאת: נועה

היי ניר, בוקר טוב. אני ממש מצטערת על אתמול בלילה שנעלמתי פתאום באמצע, פשוט המחשב שלי קרס ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט בכלל יותר. כאמור, אני די בורה בעסק הזה, כך שנשארתי חסרת אונים אל מול איתני האלקטרוניקה (...). קראתי את תשובתך. אכן זו לדעתי המטרה הראשונית: להפסיק לסבול כל-כך, ואז לאט לאט להתייצב ולבנות לעצמי מחדש את הביטחון הקיומי שאבד. אני מקווה שהבעיות שקשורות לשתי בנותיך ישתפרו. נדבר בהמשך, תודה ושוב - סליחה על שחיכית לתשובה ולא חזרתי.

29/06/2001 | 17:43 | מאת: ניר

נועה היי לקחתי בחשבון את האפשרות של תקלה במחשב.אני עומד לצאת לשישי-שבת אנסה לעלות מולך שוב במוצ"ש בסביבות 10 מקווה שתוכלי להיות -ישנם דברים שרציתי לשתף אותך בהם.ביי

29/06/2001 | 19:07 | מאת: נועה

היי ניר. אני מאוד אשמח לשמוע מה שיש לך לשתף. בינתיים שתהיה לך שבת שלום, ותהנה במקום שאליו אתה נוסע. אני אהיה כאן במוצאי שבת. בי, נועה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית