אז...49!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/06/2001 | 22:00 | מאת: Angel

מחר 50!

27/06/2001 | 22:43 | מאת: Angel

לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי איתן קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה כי עוד לא מאוחר אל המחר לא,לא,אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא,לא,אל תשכחי אני כאן. אל תכעסי,אהובה אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלון שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא,לא,אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא,לא,אל תשכחי אני כאן. ואני כבר עייפתי מאוד על שנים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי למצוא את הסוד זה שגם לך מחכה... לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן אז לכי איתן. לא,לא,אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא,לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי או..לא,לא אל תשכחי! גם כשעצוב לך יש לך אותי או,לא,לא אל תשכחי אני כאן!. ומי שמכיר אותי מספיק זמן יבין מדוע התחברתי דוקא אל השיר הזה ביום הזה.

27/06/2001 | 23:25 | מאת: שרון

הידד לאנג'ל........... שהטיפוס במדרגות לגן עדן של בריאות רק יהפוך לקל יותר ומספק יותר........... מחזקת ומחבקת

28/06/2001 | 02:46 | מאת: Jacki

כ"כ מרענן לשמוע דברים כמו שלך. אני גאה בך! כל הכבוד לאחותי הגדולה שמשמשת לי דוגמה נפלאה ! ! ! ! ! ! ! ! אני ממש אהבתי את השיר, הוא מאודדדדד מקסים! ממני. נ.ב אני מסכימה עם שרון! ומגיע לך שיהיה לך טוב....

28/06/2001 | 04:12 | מאת: אביב

????????? בוקר טוב אנג'ל, היום זה כבר מחר, אז היום 50 ימים.. מזל טוב.. איך ההרגשה אצלך היום ? כבר מתחילה להרגיש את האושר מחחלחל ואת ההקלה והרגיעה מתגנבות, את השקט שאחרי הסערה ואת תחושת הבטחון, אני מקווה. שתפי אותנו בזה או בתחושות האחרות אם קיימות אצלך. בכל מקרה, כן ילכו וירבו, ועד 120 שנים כמובן, לא ימים :-)) אביב.

28/06/2001 | 04:26 | מאת: אביב

אנג'ל בוקר טוב, אני משאירה לך גם הודעה באי.סי.קיו, אשמח אם תגיבי.. שיהיה לך יום קל וכייפי ואפילו מדהים, אחרי 50 ימים כבר באמת הגיע הזמן :-)) אביב.

28/06/2001 | 15:51 | מאת: טלי וינברגר

המון המון המון מז"ט! את רואה שאפשר? קשה, כואב, אבל אפשרי! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית