אין לי בשביל מה לחיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/06/2001 | 20:08 | מאת: שחף

אני בתוך עולם שלי לבד לבד בלי אף אחד שיכול להבין ולעזור לי אין אנשים שאוהבים אותי אני לבד , כן יעל קראתי את תשובתך סנדרלה היתה יפה אני מכוערת+שלא אוהבים אותי יש לי כנראה אופי מגעיל? אפשר לשנות אופי? עם כן אייך עושים זאת?

27/06/2001 | 20:11 | מאת: adi

שחף, נסי למצוא מה את אוהבת בעצמך, ומה את אוהבת בתור תחביבים ולפתח את זה. החיים הם יפים!!!!!!!! עם כל הבעיות!!!!!!! את גם יכולה לספר קצת על עצמך????? מה את עושה, בת כמה את? עדי

27/06/2001 | 21:18 | מאת: לימור

שחף! אני מאוד מבינה ומזדהה איתך, העולם גדול ונורא ואנחנו כגומי ביד היוצר... אבל גומי יכול גם להתחזק ולהתעצם. אם תאמיני בעצמך ותוכחי לעולם מה את שווה באמת יסתכלו עלייך באור שונה! יש לי כמה שאלות אשמח אם תעני: בת כמה את? האם את חושבת שאת מכוערת בגלל שאומרים לך שאת מכוערת? למה את רוצה לשנות את אופייך? איך את חושבת שניתן לשנות אופי? אשמח לקבל תגובה לימור

28/06/2001 | 04:34 | מאת: דר' עמי אבני

שחף שלום צר לי מאד ניתן לשנות בעזרת טפול פסיכותרפי מה דעתך אגב על טפול קבוצתי בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית