אביב היקרה שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/06/2001 | 01:04 | מאת: דפני

יש הספד (לפרסם כבר?), יש מצבה, הכל מוכן ל"שבעה"... "היא" גוססת. אני חוזרת לחיים! שולחת לך חיבוק גדול וחם, והמון אהבה, דפני.

27/06/2001 | 01:09 | מאת: דניאל

נו...אל תהיי רעה.. עד שהיא תתעורר אני אמות מסקרנות...... דניאל

27/06/2001 | 01:16 | מאת: דפני

וזה עדיין לא עבר את "הצנזורה" של אביב... מתי אתה חושב שהיא תתעורר? אם זה עוד רחוק, אולי אקח את הסיכון...

27/06/2001 | 05:02 | מאת: אביב

היי נשמות.. כן התעוררתי.. בוקר טוב.. דפני - אני מחכה בקוצר רוח להספד הארוך מאוד שלך, ואין לך מושג עד כמה אני שמחה שהוא הגיע כבר, שהאנורקסיה גוססת ושהיא עומדת למות. אז לפרסם ומהר, לפני שהסקרנות תהרוג אותי. לדניאל - אני מחכה בכליון עיניים לקרוא גם את הסיכום שלך של איך יצאת מזה. אל תחזיק אותי במתח הרבה זמן. אתה יודע שאני לא אוהבת לחכות :-)) ((((((((((((((((((חיבוק חזק)))))))))))))))))))))))) שלכם אוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית