לכככככוווווווווווללללללללם!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/06/2001 | 01:00 | מאת: שרה

הי. מה ישלי לספר? אני מרגישה טוב. לא הקאתי השבוע. יש בי צשהו אגוצנתרי. גיליתי שכשטוב לי קשה לי להגיב לאנשים בפורום, קשה לי להתחבר. אז אני עוקבת אחר המתרחש. אני לא יכולה לומר שאני לא אוכלת ומעלה במשקל אבל בצורה מסויימת, כרגע יש לזה פחות חשיבות. אולי אני בדרך להחלמה? יום טוב או לילה טוב, שרה

27/06/2001 | 01:06 | מאת: דפני

היי שרה, אכן, אלו חדשות טובות! את צודקת, למשקל ולאוכל באמת יש פחות חשיבות, רק שלרוב כל כך קשה להאמין בזה. אני שמחה שאת מצליחה. ושהצלחת לא להקיא שבוע - נפלא!! רק החזיקי מעמד. את בדרך הנכונה... דפני ("מישהי" לשעבר)

27/06/2001 | 18:36 | מאת: שרה

תודה. דפני, האם זהו שמך האמיתי. או שעדיין תחת חזות בדויה? דניאל, אני עדיין לא אומרת תודה. ודפני, הייתי רוצה לחשוב שלמשקל ושומן אין לי בעיה אבל אני מתייסרת כל רגע ורגע על המשקל והשומנים החדשים שלי. אוהבת, שרה

27/06/2001 | 01:12 | מאת: דניאל

כמו כולנו כך גם את... יופי המשיכי את בדרך הנכונה... רק אל תשכחי לכתוב מכתב פרידה!!! דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית