לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 19:29 | מאת: אורית ארנון

לפני כחודשיים לקחתי אפקטין למשך 5 שבועות וזה רק החמיר את מצבי - את הדכאון ואת החרדות ואפילו היה לי חוסר תיאבון נוראי ולא אכלתי דבר במשך שלושה שבועות. האם אלה יכולות להיות תופעות לוואי של התרופה או שמדובר רק במצב נפשי? כיום החליפו לי את התרופה לסרוסקט והיא עוזרת לי מאד אם כי לא לחלוטין (ראה הודעה קודמת). מה דעתך?

27/06/2001 | 00:15 | מאת: דר' עמי אבני

אורית שלום בדיעבד יתכן ומדובר היה בתופועת לואי של התחלת אפקטין ושאם היית ממשיכה יתכן והיו נעלמות עם זאת, אם טוב לך עם סרוקסט המשיכי ובהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית