לאלמונית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 19:20 | מאת: אורית ארנון

תוכלי להשאיר לי שוב את כתובת האי מייל שלך? אני לא מוצאת את ההודעה בה השארתי אותה ואני מאד רוצה שנתכתב. וחשוב מכל - מה שלומך? שלומי בינוני. בעזרת התרופות אני מסוגלת לתפקד אבל אני מרגישה שכל הרגשות שבי כבו (ראי הודעה קודמת). אני מפחדת שזה לא יעבור לי לעולם

26/06/2001 | 22:22 | מאת: האלמונית

הייתי אתמול בים- הרחתי אותו וחשתי את החול. הלוואי והייתי יכולה להעביר לך קצת תחושת רוגע שהיה לי באותן דקות. כתבתי לך הודעה למטה. gilmom2000.hotmail.com האלמונית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית