חייב עזרה נואשת .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 18:50 | מאת: איציק

אני נמצא במצב נפשי נוראי. אני בן 26- לצערי נראה רע ביותר (שמן , קרח וכו') מעולם לא יצאתי עם בחורה (אפילו באינטרנט כשאני מתחיל לדבר עם בחורות הן מסננות אותי אחרי השיחה) יחסי מין, בכלל (עד היום רק עם נערת ליווי ...) החיים נראים שחורים מתמיד אנא עזרו, מה אני יכול לעשות ???

26/06/2001 | 19:16 | מאת: יניב

לאיציק שלום, מדוע שלא תירשם למכון כושר אז תרד במשקל תעשה פעילות גופנית תרגיש טוב עם עצמך ואז גם תרגיש טוב עם אנשים ועם בחורות כך אני הייתי עושה במכון הכושר תוכל גם להכיר אנשים וגם נשים אתה עוד צעיר ויכול לשנות המון אך אם תשקע בדכאון שום דבר במצבך לא ישתנה בהצלחה יניב

26/06/2001 | 19:29 | מאת: אביטל

הי איציק אפשר לטפל במצב שלך אתה יכול להתחיל להפחית במשקל אני במקרה עובדת בחברת הרבלייף שמתמחה בהפחתה במשקל אני עצמי הורדתי 13 ק"ג ובדרך לעוד 8 ק"ג ויש אפשרות שהמוצרים שלהם יעזרו לך גם לצמיחת שיער יש להם מסיכה מיוחדת שיש לה פעילות גם להצמחת שיער ובכלל אתה לא במצב כזה נורא אני יודעת שבתחושה שלך הכל נראה שחור קשה ואפל גם אני נתקלת לפעמים בתחושה כזו אצלי זה קורה בגלל רגשות אשמה מהילדות ורגשות אשמה בעבודה אבל אני הולכת לשנות את זה להתחיל לעבוד בעבודה יותר חביבה ולהתחיל לעבוד בהרבלייף שתתן לי דחיפה חיובית לחיים היום למשל דיברתי עם הנהג שהסיע אותי לעבודה וסיפרתי לו על האופציה של לעבוד בהרבלייף וזה מילא אותי בתחושה ממש טובה של כוח ואחריות ויכולת עצמאית ואני יודעת שאם אני אמשיך עם זה ייצא רק טוב ושושב אני חוזרת ומדגישה זה לא שאני מקלה בעניינך אני בטוחה שאתה סובל והמחשבות מציקות וטורדות אותך ואתה לא יודע מאיפה להתחיל לטפל בהם זה קורה גם לי בעיקר כשלוחצים עליי או מאשימים אותי או מפילים עליי הרבה עבודה כשאני בעבודה אבל אני משתדלת להסתכל באופן הגיוני זה קשה אני יודעת אבי יכול להיות שאם תתחיל ותפחית במשקל ותנסה את המסיכה וייתכן ויתחיל לצמוח לך שיער יתחילו איתך יותר ויהיה לך יותר קל אני גם הייתי מציעה לך לעבוד בחברה הזאת כי היא יכולה לתת לך המון לי היא נותנת הרבה ואני רק בהתחלה לי היא עושה הרגשה טובה ויכול להיות שתקבל ביטחון והשיער כבר לא ישנה לך אבל בקשר להפחתה במשקל זה בהחלט אפשרי ואפשר להפחית וזה לא כ"כ קשה 3 מיליון עשו את זה גם אתה תצליח אם תהיה מעוניין אני אשאיר לך את המייל שלי וגם את הטלפון ותבחר מה יותר נוח לך. המייל הוא : [email protected] והטלפון : 853613-054 אביטל

26/06/2001 | 19:33 | מאת: אפרת

,תראה המצב שלי בדיוק ההפך משלך אני נראת טוב מכול הבחינות, אבל, אבל שתדע היופי כלל וכלל לא קובע אני יחסית סנובית לא נפתחת לאנשים ותתפלא אני גם לבד המון המון המון זמן האופי של הבן אדם קובע גם אם תראה כמו ..... לא יודעת מה ואתה איש טוב מבין כפיי אז לא משנה בכלל היופי תזכור: היופי הוא מסתבר מסתתר עמוק עמוק בתוכיינו וזה נכון

26/06/2001 | 19:34 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, הרגשה רעה אכן יכולה ליצור מראה רע, ומכאן לדחות קשר חברתי. אבל, סיגול מיומנויות חברתיות, כולל דרכי "התחלה" בשיחות אינטרנטיות או טלפוניות, ובוודאי צורת לבוש, הופעה, דיבור, וכו' - יכולים לייצר הצלחות, ואפילו קטנות או חלקיות, ובכך לשפר את ההרגשה. עד כאן, כללית. כדי לתת "טיפים" אישיים, נדרש לי מעט יותר מידע אישי עליך, שאותו תוכל להפנות למייל האישי שלי, כדי שאתייחס. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

27/06/2001 | 09:51 | מאת: איציק

תודה לכולכם על העיצות, אבל כלום לא יעזור. ניסיתי כבר חדר כושר, אבל לא יעזור כלום אני אשאר בודד לנצח... אולי אפשר להכיר פה אנשים ???

27/06/2001 | 10:50 | מאת: אביטל

לאיציק תראה מה שכתבתי לך במכתב הקודם אתה כן יכול להפחית במשקל זה שלא הצלחת בעבר לא אומר שלא תצליח גם היום והדיאטה של הרבלייף היא מעולה ואם אתה עדיין מתקשה תנסה לפנות לייעוץ יכול להיות שזה יעזור כנראה שאתה לא מאמין שהמצב ישתנה וזה מה שגורם לך לא להתאמץ ולהשיג את מטרותיך אבל עם קצת עידוד ותמיכה והשראה מאנשים שהצליחו תצליח גם אתה לי עוזר לשמוע שירים נחמדים שמדברים אליי תנסה גם אל תתן לייאוש להכניע אותך ותדע שמחשבות ניתן לשנות אביטל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית