לד"ר אבני "הנכבד"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 16:36 | מאת: רונן

אז אם דרכי גרועה תן לי כמה עיצות וטיפים כיצד לטפל ולייעל את המצב לכן אתה פה לא? כל דרכיי כעת לוו באמצעות פסיכולוג ופסיכיאטר הם דרכי טועה כדבריך הרי שהאשמה על הרפואה, אך אשמח לקבל פתרונות ריאליים עליהם אני יתייעץ אם המטפלים שלי, שתיקתך לאור טעויות לא עוזרות בכלל, אני חושב שאתה כאן בכדי לעזור(אך אני טועה) אם משהו שוגה או שואל כל הפורום ממליץ על דרכים ושיטות ואילו אתה כבעל מקצוע, מה שאינו לרוחך אתה מתעלם, זוהי השפלה של הגלם האנושי ושל הפסיכיאטריה וההזנחה בפרט, אם קצת היה אכפת לך ממצבנו הייתה נותן קצת יותר קרדיט, אתה ממש בושה לתעודת עניות שקיבלת במקום לימודך. בזעם רב, רונן נ.ב ראה תגובה בעמוד הקודם תחת כותרת שונה

26/06/2001 | 16:51 | מאת: דניאל

לא להתרגש מידיי! הבחור תוקף את כולם.גם בפורום אחר שהוא היה בעבר פעיל. הוא גם יכול להגיב בחריפות,ואפילו בקללות גסות שהדף לא יוכל לסבול. יש לו בעיה שאכן מציקה,אך במקום לטפל בה הוא מעדיף להאשים את כל העולם. אז לדעתי...פשוט לא להגיב,עד שנקבל מהבחור,התנהגות חיובית. ורק לידיעה:הוא לא יניח הרבה זמן. אך התרופה זה לענות לו ברמה שבה אנו מורגלים,שהיא נימוס,ודרכיי נועם. ולא לרדת ברמה,שאנו לא רגילים אליה. לתשומת לב כולם!!!! שלכם באהבה דניאל.

26/06/2001 | 17:40 | מאת: רונן

מה אתה דוחף את האף שלך ועונה בהודעות שלא מיוחסות אליך? רשמתי לך בעמוד הקודם הודעה תקרא אותה ותבין אני לא יפסיק בגלל אחד כמוך לשאול שאלות ולבקש תשובות, אתה לא מזיז לי ואני לא חושב שאבני מיחס חשיבות להודעות השליליות וחסרת הטעם שלך, אתה בטוח ילד בחופשת הקיץ שמשעמם לו ומגיע לפורום כאן לא במקרה, אז לך למורה ותתלונן.

27/06/2001 | 00:16 | מאת: דר' עמי אבני

תודה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית