לאליאן - עוד פרט קטן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 16:29 | מאת: רונן

זכותי לשאול כאן כל שאלה ולחזור עליה פעמים רבות ומזויות שונות תפקידו של הפורום לתת מענה, בהיעדר מענה אין חיים לפורום כך שאם אני שואל ולא מקבל תשובה המשיך לשאול ולא התקפל, לפעמים מה לעשות לא כל התשובות מוצאות חן בעינינו ואנו רוצים תשובה יותר ספציפית ויותר עיניינית , כך שאם אתה חושב להוריד אותי מהסוס אז תשכח מזה השאל והמשיך לשאול את נועה את רוית וכל מי שציינת עד שאני ירכיב את הפאזל לשלמותו מכל פיסת מידע שמיעצים לך. לידיעתך לתגובות כאבני ואחרים לא צריך ליהיות רופא כל אחד יכול להמליץ, אז הם מיותרים??

26/06/2001 | 16:56 | מאת: דניאל

כי אני מכיר הבחור....הוא שונא את כל העולם,ולא כדאיי להכנס איתו בדו-שיח כי הוא עלול להיות נורא.עלול לקלל ,להתבטא בגסות,ואז אפילו להרוס את הפורום החמים שלנו. פשוט להתעלם עד שהבחור ייתנהג בהתאם. כשיהיה אדם הוגן ייקבל את היחס הראוי לכל אדם. שלך דניאל.

26/06/2001 | 17:43 | מאת: רונן

איני פגעתי בך או במשהו בפורום כך שאשמח אם תענה ולא תתיחס למסיט לחרם קטנוני, ההחלטה היא שלך, איני יודע מי זה דניאל שטוען שפגעתי ואני לא יודע מאיפה אני מכיר אותו כמו כן איני אוהב להשתמש בשמות בדויים, אז מה יוצא לטמבל הזה שמתסיס את הפורום וטוען שאני השלילי כאן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית