לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 14:37 | מאת: נטעלי

קראתי ותודה על תשובתך........ אני לא יודעת על מה חשבתי להשתנות וגם אולי טיפה בעצם, אבל זה לא יעבוד ברגע שאני רואה אנשים אני מסתגרת בפנים בתוכי רק שלא ידברו איתי שבטעות כמו תמיד לא יפגעו ביי אני רוצה רחוק מהבית וכן צודקת גם מהבחינה שאולי יש סיכוי יותר להכיר אנשים אבל אני לא חברותית אני נראת כמו סנובית על תתקרבו אליי... לצערי אני לא מצליחה לישתנות אני חושבת שהאופי שלי מגעיל אני לא יודעת מה תמיד חייה בהרגשה ובטח עכשו הם ישנאו אותי...... אני חייבת שוב עצה יש לך רעיון? ושאלה אחרונה טיפול פסיכולוגי באמת עוזר לפי דעתך??? זה יעזור לי? תודה לך

26/06/2001 | 17:22 | מאת: טלי וינברגר

נטע-לי, עניתי גם על מכתב זה וגם על השני, בתגובה למכתב השני, בהודעתך הבאה. טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית