לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 14:04 | מאת: ניר

ד"ר אבני שלום. שאלותי אליך הן: א-מה הן האופציות להפסקת טיפול ממושך של קסאנאקס (0.5 שלוש ביום)? ב-האם ניתן ליצרוך היפרקום במקביל לשמוש בקסנקס ? ג-דעתך הכללית לגבי נרדיל.

26/06/2001 | 14:51 | מאת: דר' עמי אבני

ניר שלום הפסקת קסנקס - בהדרגה לרדת ככדור לשבוע ואפשר אפילו לאט יותר - סמן לירידה מהירה מדי הוא אי שקט, עצבנות הפרעות בשינה, חרדה וכו. אני לא ידוע על הוראת נגד להיפריקום עם קסנקס - ושוב בכל מקרה תחת פקוח רופא לגבי נרדיל - תרופה טובה , עקב תופעות הלואי יצא לי מעט מאד להתשמש בה כך שקשה לי לומר לך יותר (אלא אם יש לך שאלה ספציפית) בברכה עמי

26/06/2001 | 15:07 | מאת: ניר

ד"ר אבני אני מודה על תשובתך המהירה. לגבי הנרדיל אם להיות יותר ספציפי זהו הפחד שלי "להיכנס" לסיפור מחשש לבעיות לחץ הדם.חוץ-מזה היתי מעוניין לדעת על איזה תופעות לוואי אתה מדבר גם לאור ניסיונך הקצר עם התרופה?ומדוע אתה מגדיר אותה כטובה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית