איך מעלים חום?באמת!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 12:04 | מאת: טל

שלום, אני סטודנט ו"הפילו" עליי תפקיד ב"התנדבות" כי אף אחד אחר לא רוצה לעשותו. מדובר בהכנת הרצאה בנושא מסויים עבור כינוס, שלא אני אמור להעביר אותה, אך אני צריך להכין אותה. הדרך היחידה שלי לחמוק מן העניין היא להיות חולה. אז לא תיהיה ברירה לאחרים, והם יצטרכו לקחת בזה חלק. אני באמת באמת מבקש פתרונות, איך אפשר "להתחלות"? ואגב, רעיון הגירים מוכר, ולא עובד. אז בבקשה... אני יודע שזו בקשה אולי קצת מוזרה... אבל כל הנסיבות ממש מוזרות ולא נעימות... ואגב, אל תציעו לי פסיכולוג...זה לא קשור... כולכם בטח מכירים את הקטעים האלה ש"מלבישים" עליך כל מיני דברים, ואיך שהוא צריך להתחמק מזה... תודה מראש!! טל

26/06/2001 | 12:09 | מאת: יהודה

אולייייייייי תיקח קבוצת נמלים ונסה להצעיד אותם שמאל ימין ומההרצאה ישר לאברבנל

26/06/2001 | 12:49 | מאת: דוד

אתה מה זה מצחיק יהודה! כל תשובה שלך : לך לפסכיאטר/ בית משוגעים וכו'. אתה צריך להתאשפז בבית חולים לחולי נפש !!!!

30/06/2001 | 12:49 | מאת: נמלה חרוצה

לבדיחה הזאת עם הנמלים יש כבר זקן שמגיע עד הריצפה......(-: ודרך אגב, עוד ד"ר פלד כתב בפורום הזה כבר לפני חצי שנה שאין שום מחלת נפש עם סימפטום כזה...

28/06/2001 | 20:14 | מאת: אחת

שלום טל! לא נראה לי שזה רעיון מוצלח במיוחד להתחלות. התרמית עלולה להתגלות, ובפעם אחרת, אם חס וחלילה פעם תהיה חולה באמת, לא יאמינו לך - אתה יודע - "זאב, זאב!"... (-: לדעתי האמת היא השקר הטוב ביותר במקרה הזה: פשוט לגשת אל אלה ש"נידבו" אותך למשימה הבלתי רצויה ולהגיד להם דוגרי שזה מכביד עליך ואתה תודה להם אם יבינו אותך ויורידו מעליך את המעמסה הזאת, או לחילופין יחלקו אותה באופן שווה והוגן בין כמה אנשים. ואני יודעת שזה לא קל, ואולי אתה גם חושש שזה יתנקם בך בצורה זו או אחרת. אז כאן המילה המודרנית והמאוד נכונה "אסרטיביות" היא שם המשחק: לעמוד על זכויותיך בלי לפגוע ובלי להיפגע! - לומר את הדברים בצורה תקיפה אבל לא אגרסיבית, ולא יזיק גם לציין שתהיה מוכן לעזור בעתיד במשימות שונות - שלא ייוצר הרושם שאתה מתחמק כרוני ממטלות... - ובוודאי תמצא את המילים המתאימות שיענו על ההגדרה הזאת. בהצלחה - והעיקר תהיה תמיד בריא... (-: אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית