לד"ר אבני ויועצים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 11:08 | מאת: רונן

אני מציע שתקראו תגובה מתונה יחסית להתחמקויות מקצועיות שאני נתקל בפורומים שונים http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=6&i=137850&t=137182

26/06/2001 | 14:22 | מאת: אליאן

לרונן, פסיכיאטריה זה לא מדע מדויק ! זה לא מתמטיקה ! זה לרוב ניסוי ותהייה.. מנסים, הולך ? טוב ! לא הולך ? מנסים משהו אחר ! אז במקום להתעסק בתפל ולחפש מה לא בסדר, תתרכז בעיקר ! שאלת? קיבלת תשובה ! לא נראה לך? אל תשאל יותר! או שתשאל עניינית ! מספיק לבוא בטענות כל הזמן ! פסיכיאטר אחד ברח מכאן ... אתה רוצה שגם זה יברח? זה יפתור לך את הבעיות? חשבת פעם לבוא אל עצמך בטענות? אולי משהו שעשית היה לא בסדר ? האם גם על עצמך אתה מעביר ביקורת ומחפש כל מיני לינקים ? ולמה נועה חושבת שהתשובה של הרופא מתחמקת? מה היא רוצה? הרי אם הוא היה עונה לה שתיקח כדור כלשהו... היא הייתה אומרת שזה חסר אחריות... זאת אומרת ? שלא משנה מה שהוא יגיד, זה יהיה לא טוב. וכמובן שזה תקף לדברים של אורן ושל דרור ושל טלי ורוית ... שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה!

26/06/2001 | 16:24 | מאת: רונן

תגיד אתה פסיכי או משהו אני לא העברתי עליו שום ביקורת, יש דברים שאבני יכל לענות מבלי קשר לכדורים (ראה הודעתי) וביקשתי שיגיב עליהם זה כל הסיפור . אזד מה אמא שלך הבת זונה מתנפחת ומתחילה להפליץ שטויות מהפה? תפקידו של היועץ לתת תשובות בהיעדר מילים שיברח אם זוהי דרכו להתמודד עם שאלות. רונן. אני מציע לך לקחת דחוף כדורי הרגעה ולפנות לטיפול, אם למה שכתבתי אתה קורא ויכוח או התפלספות אז חייך אומללים.

26/06/2001 | 14:40 | מאת: דר' עמי אבני

רונן שלום שוב עין - קבלת מעט יורת תשובות במקום ששאלת צר לי אבל ההמלצה שלי היא שתטפל בעצמך כהלכה ובקשתך לא עומדת לדעתי בקריטריונים האלה ואני לא אוהב לעשות מלאכה שאני רואה אותה כגרועה בברכה עמי

26/06/2001 | 16:35 | מאת: רונן

אז אם דרכי גרועה תן לי כמה עיצות וטיפים כיצד לטפל ולייעל את המצב לכן אתה פה לא? כל דרכיי כעת לוו באמצעות פסיכולוג ופסיכיאטר הם דרכי טועה כדבריך הרי שהאשמה על הרפואה, אך אשמח לקבל פתרונות ריאליים עליהם אני יתייעץ אם המטפלים שלי, שתיקתך לאור טעויות לא עוזרות בכלל, אני חושב שאתה כאן בכדי לעזור(אך אני טועה) אם משהו שוגה או שואל כל הפורום ממליץ על דרכים ושיטות ואילו אתה כבעל מקצוע, מה שאינו לרוחך אתה מתעלם, זוהי השפלה של הגלם האנושי ושל הפסיכיאטריה וההזנחה בפרט, אם קצת היה אכפת לך ממצבנו הייתה נותן קצת יותר קרדיט, אתה ממש בושה לתעודת עניות שקיבלת במקום לימודך. בזעם רב, רונן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית