שווה קריאה!!!! לא תצטערו !!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 10:27 | מאת: סנופי

איש אחד נןסע ברכבת, רואה מולו אדם ושאלו "אתה סיני ?" מתעלם האיש מהשאלה, ולאחר חצי שעה שוב: "אתה סיני?" ושוב מתעלם, וכך ממשיכה הנסיעה......... המשך יבוא. אם יהיו מספיק אנשים שידרשו את המשך הבדיחה אספר את סופה ...

26/06/2001 | 10:30 | מאת: יהודה

אני

26/06/2001 | 11:09 | מאת: רונן

מה חזרת לילדות???

12/07/2001 | 19:11 | מאת: אחת

למה סתם להתנפל על בן אדם? רק בגלל שהוא סיפר בדיחה שלא מצאה חן בעיניך? מה רע בקצת הומור בעולם הקשה והעצוב שלנו? מקסימום, אם הבדיחה לא מוצאת חן בעיניך - אל תקרא ואל תצחק! ולסנופי - אני מעוניינת דווקא לשמוע את ההמשך! תודה! אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית