מרגישה לבד לבד לבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 06:31 | מאת: שירלי

לפעמים קורא לכם שאתם מתנהגים יתנהגות מסויימת ומצטערים אלייה?.... ככה זה קורא לי הנון תמיד שאני מדברת אני ישר חושבת ומה יגידו? או מצטערת על מה שאמרתי וכו... אני לא יודעת מה לעשות מה זה? אייך מתגברים? והאם המחשבה שמדברים אליי שונאים צוחקים.... כתוצאה מזה ?

26/06/2001 | 07:29 | מאת: דר' עמי אבני

שירלי שלום איך את מצפה שיגיבו אלייך ולמה זה מתקשר לך ? שלך עמי

26/06/2001 | 07:34 | מאת: נעמה

את כנראה סובלת מרגשי נחתות את כל הזמן חושבת מה אחרים יחשבו לדעתי עלייך לחזק קצת את הבטחון העצמי שלך חפשי מה טוב בך ובטוח שיש דברים טובםן למדי להעריך את עצמך

26/06/2001 | 07:38 | מאת: שיר

וואי גם אני מרגישה כך...... וזה נורא נורא נורא כל פעם לעשות משהו, להגיד משהו ,ואז להצטער על מה שאמרנו או עשינו..... ולפעמים להרגיש שטעינו ואין דרך חזרה הרגשה איומה ,אני מה זה מבינה אותך!!!!!! חיזקי תזכרי שמה שכבר נאמר ונעשה כבר עבר על כן אין הרבה מה להתעסק באם היה קורה אחרת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית