לאליאן, לדניאל, לאנג'ל, לאורה..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 04:43 | מאת: אביב

היי.. בוקר טוב ? לילה טוב ? מה שתבחרו.. לנשמה שלי - התעוררתי ובאתי לחפש את התגובה שלך, לא יכולתי לישון טוב בלעדיה. אני לא בורחת, אני לוקחת פסקי זמן למנוחה, כשאני מרגישה כשקשה לי להתמודד עם מה שקורה לי ועם מה שקורה פה.. חשבתי שאת כבר מכירה אותי בקטע הזה.. זאת הדרך שלי, אולי היא לא נראית טוב, אולי היא מתפרשת כבריחה, אבל היא ל-א !! אני תמיד חוזרת, מקסימום אחרי יום-יומיים, כשיש לי קצת יותר כוחות, והנה אני פה.. כואב לי עלייך, על ההתעוררות בלילה, יותר ממה שאת יכולה לחשוב ולהרגיש.. ניסיתי לשמור עלייך גם שם, ניסיתי לשלוח שקט ושלווה וחלומות טובים לשם, כנראה שכוחותי מוגבלים ונכשלתי בזה:-(((( מקווה רק שזה לא קורה יותר מדי פעמים.. ואני איתך, תמיד בכל הערוצים לתקשורת שפתחתי לך, באמת, רק תלמדי להשתמש בהם.. לדניאל - אני פה.. גם בשבילך.. שמחה שהתחזקת אחרי החופש הקצר שלקחת לעצמך וחזרת אלינו ואל עצמך, אתה נשמע עליז מתמיד וזה מצוין, ואם זה יעבור, תחזור שאני אוכל לחזק אותך מחדש.. לאנג'ל - מקווה שיהיה לך היום יום קל וכייפי, ותנסי להוריד את מחסומי הפלאפון ולהתגבר על הפחד להיפגע וללכת צעד קדימה, זה קשה, אבל יכול לצאת מזה משהו טוב, בהצלחה.. ובקשר לפחדים האחרים, לפחות לגבי, אני זאת אני - כאן בפורום, באיסיקיו ופנים מול פנים, אותה אחת בכל המצבים, ויש כאן מספיק עדים בפורום שיוכלו לעזור לך לאשש את זה.. תשאלי את אליאן אם את רוצה, טלי וכל אחד אחר שתבחרי.. לאורה - את נעלמת לי, אני לא מבינה מהרמזים שאת משגרת כלום.. קצת טוב ? קצת רע ? תודה על האימייל, שלחתי אחד חזרה, מקווה שהגיע, ושם גם כתבתי לך איזו ר' אני :-))) ולכולכם - ((((((((((((((((חיבוק ענק))))))))))))))) והמון אהבה, ושיהיה לכם יום מקסים.. וקל.. אוהבת אביב.

26/06/2001 | 04:47 | מאת: מישהי

אני לא יכולה לישון, כרגיל... בא לך לדבר קצת?

26/06/2001 | 04:48 | מאת: אביב

כן, מתוקה.. אני פה.. חכי כמה דקות ואני מעלה אי.סי.קיו, בסדר ? אוהבת אביב..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית