דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 00:23 | מאת: שירלי

אייך מעלים בטחון עצמי??? לא כשור למראה חיצוני . פשוט בטחון....??? תודה בת 19

26/06/2001 | 01:01 | מאת: דניאל

להתנדב לחברה...להראות שאת שווה משהוא....לתרום..להתערבב בין כולם,, ופשוט להיות כולם,ואז הביטחון יחזור לבד. להיות אמיתית,להתנהג אמיתית,להגיד אמת,לא להעליב,לתת יחס שווה לכולם ולא להרגיש שונה מאחרים. להגיד בוקר טוב גם למי שלא מכירים,ולהגיד סליחה אם פוגעים.לדרוש את מה שמגיע לך,ולדבוק בעקשנות בעקרונות החשובים לך. לא להתפשר תמיד,ולהתפשר לפעמים.לסלוח ולא להרגיש צורך בנקמה. לדרוש התנצלות באם נפגעת,ובקיצור.....לא להיות התמימה של העולם. ואת יכולה להתחיל עם שירה...ואז הביטחון יבוא מאילייו. מחר יהיה המשך...לילה טוב... ולא לשכוח לעשות ביטוח....כך שאם ייקרה משהוא...את תישני בביטחה. :-)))) דניאל

26/06/2001 | 04:49 | מאת: מישהי

שילוב מוצלח של הומור ורגישות... כיף לקרוא. תמשיך כך!

26/06/2001 | 14:31 | מאת: לימור

שירלי! פשוט תאמיני בעצמך זה לא כזה קשה.. אם את תאמיני במי שאת כולם בסוף יאמינו בך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית