לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/06/2001 | 00:22 | מאת: נטע-לי

היי, ותודה על תשובתך: היום היה לי מסיבת סיום זהו סוף י"ב האמת היא שאני שמחה אבל גם עצובה שמחה כי אותם חברה שלא יסתדרתי איתם כולם כבר לא יראה אותם יש להזכיר לך שתמיד הייתי כזו חסרת בטחון ושלא מסמפטים מבחינת חיצונת הכול בסדר. ועצוב כי למרות המעמצים שניסיתי שעברתי בתי ספר לישתנות לא יצליך לי ושוב כמו תמיד בכלל לא היו מתיחסים אליי. אני יודעת מה הבעיה שלי ואני לא יכולה לעזור לעצמי,אני משדרת לאנשים כאילו אני סנובית לא בשבילם.. לכו מימני. וזה פשוט לא כך להפך אני מפחדת מדחייה כמו תמיד ואז הם לא מתידדים איתי אני נפגעת מהם וזה כול מה שקורא . מה עושים אני לפני גיוס ולא רוצה שוב להיות סנובית שישנאו אותי דיי נמאס לי תני לי ראיונות.....(הייתי אצל טיפול פסיכולוגי) תודה ורציתי להגיד לך שאת נחמדה מאוד מאוד תמשיכי כך......

26/06/2001 | 12:20 | מאת: טלי וינברגר

נטע לי, ראשית, תודה על המחמאות. ולעניינינו, את שואלת מה את יכולה לעשות עד בגיוס (בערך חודשיים, לא?), אז אני אענה לך בשאלה: על אילו אפשרויות חשבת? אילו דברים את מכירה שקיימים, ואת רוצה ואילו את לא רוצה? ואגב, מז"ט על מסיבת הסיום, והסיום בכלל. בברכה, טלי פרידמן

26/06/2001 | 20:10 | מאת: טלי וינברגר

ממ

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית