איפה בלה??????????????????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 23:00 | מאת: דניאל

היא כבר לא מחכה??????????????? חבל. הייתה נחמדה. דניאל

25/06/2001 | 23:39 | מאת: אביב

היי יקירי, גם אם כן וגם אם לא, אני פה ומחכה.. תמיד.. ((((((((((((((((לילה טוב)))))))))))))))))) אוהבת אביב.

26/06/2001 | 00:02 | מאת: אליאן

מתוקה ומקסימה ! אני צריכה להדפיס את מה שכתבת באיי,סי,קיו ולתלות ...וכל לילה לפני השינה.. לקרוא... את יודעת..כמו תהילים או איזו תפילה... שכחת מה דעתי לגבי בריחות? והאמת, רק היום נפל לי האסימון... אבל לא יכולתי להגיב בגלל מסיבות הסיום של הילדים. נו,שוב נתקעו לי המילים . מה יהיה? בכל פעם שאני נזכרת בדברים שלך ,זה גורם לי ...נו, איך להגדיר את זה? הצפת רגשות. כנראה שיש טלפתיה ביננו.. גם אני הרגשתי דיי חרא היום... וכנראה שלא מאותן סיבות. שוב התעוררתי לפנות בוקר... זאת אומרת..העירו אותי ! בכל אופן, נשמה שלי. אני לא כועסת ! וגם כמוך..איתך תמיד לאורך כל הדרך... מזמן לא הדלקנו סיגריה... אה? אוהבת אליאן

26/06/2001 | 00:17 | מאת: דניאל

היא חזרה !!!! רגע עוד סטירה,זו את???אביב היקרה??????????? כן התגעגעתי נורא,ויום להתחיל ...בלעדייך,זה לא יום. כי מי נשאר בסופו של דבר??? רק מי שאוהב באמת....... וחסר לך אם תעלמי לנו יותר כך סתם מבלי להודיע....כי את הדמות הכי חשובה בפורום ובשבילי בעולם. שלך לעד... דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית