יעוץ דחוף וקריטי מכל מי שיכול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 21:36 | מאת: משה

בהודעה יעוץ בנושא גיל המעבר אצל נשים ישנה הודעה שהינה קריטית וחשובה עבורי ביותר אשמח אם אוכל לקבל כמה שיותר עזרה בנושא בזמן הקצר ביותר תודה

25/06/2001 | 22:14 | מאת: adi

ילדה, ראי תשובה: http://doctors.msn.co.il/forums/read.php?f=6&i=137420&t=137420 עדי

25/06/2001 | 23:18 | מאת: דינה

משה שלום לך , חובה לגשת ללישכת הרווחה בעירך ,או לצלצל ל"אלי"לשלום הילד . ולבקש עזרה נפשית עבור אמא , הם יזמנו אותה לפגישות ,ויעזרו לה , להיתמודד טוב יותר עם הנטל הכבד , שהיא צריכה לשאת ,(גם מצבה הגופני,חום הזעה ,עצבנות ,מצבי רוח ,) גם זהו גיל שעושים גם חשבון נפש ומי שיש לו מעט כלים להיתמודד ,הורס ,ומוציא , הכל על הסובבים אותו ,כולל הילדים . אם היא תשתף פעולה ותבין שהיא הולכת לשם ,כדי להיתחזק בעצמה , ואתם הילדים תהיו גם תחת מעקב של עובדי הרווחה ,.וגם לכם יעזרו . ואת זה גם אתה יכול לעשות . בהצלחה ,אל תתיאש דיאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית